سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به ۱۳ خاصیت سیب می پردازیم.
۲٫ از ابتلاء به آلزایمر جلوگیری می کند
یک تحقیق جدید روی موشها نشان می دهد که نوشیدن آب سیب از ابتلاء به آلزایمر جلوگیری کرده و با عوارض پیری مبارزه می کند.
۳٫ در مقابل پارکینسون از شما حفاظت می کند
تحقیقات نشان داده اشخاصی که میوه می خوردند و از دیگر غذاهای پر فیبر استفاده می کنند به میزانی معینی نسبت به ابتلاء به پارکینسون محفوظ هستند. این بیماری از تولید نوعی از سلول های مغزی جلوگیری می کنند. دانشمندان این خاصیت را ناشی از آنتی اکسیدان های موجود در سیب می دانند.
زنانی که حداقل روزی یک سیب می خوردند ۲۸ درصد کمتر از کسانی که سیب نمی خورند، احتمال دارد به دیابت نوع دوم مبتلا شوند.
۶٫ کاهش کلسترول
فیبرهای قابل هضم موجود در سیب در روده با چربی ترکیب شده، که موجب کاهش سطح کلسترول می شود و به سلامتی شما کمک می کند.
۷٫ قلب سالم تری داشته باشید
تحقیقات گسترده ای نشان می دهد مصرف فیبرهای قابل هضم ساختن پلاک های کلسترول در شریانها را کندتر می کند. ترکیب فلنویک که در پوست سیب یافته می شود از جذب کلسترول در بدن جلوگیری می کند. وقتی که چربی در شریانها رسوب کند موجب می شود جریان خون کمتری به قلب شما برسد و موجب بیماریهای عروقی می شود.
فیبرهای موجود درسیب می توانند به درمان اسهال یا یبوست شما کمک کنند.
۱۰٫ کنترل وزن بدن
بسیاری از بیماری ها به اضافه وزن مربوط می شود. مانند دیابت نوع دوم، بیماری قلبی، و… غذاهای پرفیبر کمک می کنند با جذب کمتر کالری احساس سیری کنید.
۱۱٫ سم زدایی از کبد
ما مرتباً سموم را جذب می کنیم خواه از طریق آب خواه از طریق غذا، کبد مسئولیت پاکسازی بدن از این سموم را دارد. خوشبختانه یکی از ساده ترین راه های سم زدای از کبد مصرف میوه جاتی مانند سیب است.
تحقیقات اخیر نشان می دهد، اشخاصی که رژیم غذایی شان غنی از میوه هایی سرشار از آنتی اکسیدان هاست مانند سیب، ۱۰ الی ۱۵ احتمال ابتلا به آب مروارید دارند.