پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

17:11:47 - جمعه 21 شهریور 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
امام‌جمعه موقت رابر:
مردم حواسشان به دوقطبی‌ها در کشور باشد
خطیب جمعه رابر گفت: امروز طبق برآوردهای اطلاعاتی که صورت‌گرفته نظر دشمن این است که ما ابتدا مردم را وارد خیابان‌ها کنیم فتنه‌ای راه بیفتد و مرحله بعدازاین فتنه‌گران ما پشتیبانی داشته باشیم برخلاف آن جنگ ۱۲ روزه انجام دهند امروز دوقطبی‌هایی که در کشور ایجاد می‌شود ما باید حواسمان باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ حجت‌الاسلام و المسلمین حسن شمس‌الدینی امام‌جمعه موقت رابر در خطبه‌های نمازجمعه این هفته ضمن دعوت به رعایت تقوای الهی گفت: امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) فرمودند: «لَا قُرْبَهَ بِالنَّوَافِلِ إِذَا أَضَرَّتْ بِالْفَرَائِضِ»؛ هیچ تقربی باخدا ایجاد نمی‌شود با انجام مستحبّاتی که به واجبات ضرر می‌رساند.

وی افزود: اساساً مستحبّی که انجام‌دادنش باعث ضرر خوردن به واجب می‌شود، مایه قربت و نزدیکی به خدا نیست.

امام‌جمعه موقت رابر در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت گفت: در شرایط بحران که دشمن درگیر جنگ است چه مسئولان و مردم به خدمت‌رسانی به مردم مشغول باشند صحنه‌هایی که بعدازاین جنگ کم‌کم در قاب تلویزیون مشاهده می‌کنیم انسان امیدوارمی شود که نظامی ما با اینکه مجروح شد؛ اما شلیک موشک خود را انجام می‌دهد از کیان نظام اسلامی و کشور دفاع می‌کند یا جوانانی که با ماشین شخصی خود کمک به بچه‌های سپاه می‌کردند و دشمن آنها را به شهادت رساند، پزشکان و کادر درمانی که بدون ترس به مجروحین این جنگ رسیدگی می‌کردند.

وی، با اشاره به چهار هدف اصلی دشمن از جنگ ۱۲ روزه برای فروپاشی نظام گفت: اولین هدف؛ ترور فرماندهان عالی نظامی، سران قوا و شخص مقام معظم رهبری بود، دومین هدف؛ گرفتن توان آفندی کشورمان یعنی ما نتوانیم جواب دهیم؛ لذا پایگاه‌های شلیک موشکی ما را می‌زدند غیرعملیاتی می‌کردند، سومین هدف؛ مردم را کف خیابان بیاورند و کار تمام کنند چهارمین هدف؛ گروهک‌های معاند از بیرون کشور آماده ورود به کشورمان بودند.

خطیب جمعه رابر با بیان اینکه این سه عامل سبب شد دشمن به اهداف خود نرسند تأکید کرد: عامل اول؛ ما نباید فراموش کنیم تا وقتی ما در صحنه باشیم خدا هم نصرتش را شامل حالمان می‌کند با چشمان خودمان این عملیات پیچیده‌ای که اسرائیل نسبت به کشور ما داشت را دیدیم؛ اما لطف و عنایت پروردگار و اهل‌بیت عصمت و طهارت سبب شد به نتیجه نرسند.

وی اظهار کرد: عامل دوم؛ مدیریت الهی گونه مقام معظم رهبری بودو عامل سوم؛ شما مردم بودید برخلاف فکری که دشمن داشت مردم آمدن و پای کشورشان، پای ولایت و رهبری و این نظام مقدس ایستادند.

خطیب جمعه رابر گفت: امروز طبق برآوردهای اطلاعاتی که صورت‌گرفته نظر دشمن این است که ما ابتدا مردم را وارد خیابان‌ها کنیم فتنه‌ای راه بیفتد و مرحله بعدازاین فتنه‌گران ما پشتیبانی داشته باشیم برخلاف آن جنگ ۱۲ روزه انجام دهند امروز دوقطبی‌هایی که در کشور ایجاد می‌شود ما باید حواسمان باشد.

وی عنوان کرد: نظر بیشتر مردم همین است اگر دشمن دست از پا خطا کند و بخواهد تجاوز خود را به این کشور تکرار کند مردم ما موافق‌اند که این رژیم صهیونیستی از صفحه روزگار پاک شود.

شمس‌الدینی افزود: مردم همیشه بصیرت دارند؛ اما دوقطبی کنسرت درست می‌کنند، دوقطبی حجاب درست می‌کنند بیانیه می‌دهند در همین موقعیت لذا مردم باید حواسشان باشد اگر فتنه‌ای راه بیفتد در زمین دشمن بازی نکنیم چرا که هدف‌های بعدی دشمن پیگیری و عملیاتی خواهد کرد.

وی با تأکید بر برطرف‌کردن مشکلات مردم گفت: برخی از اشخاص فریب می‌خورند باید ما تلاش‌هایمان را بیشتر کنیم که مردم مشکلاتشان کمتر شود.

انتهای خبر/

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب