بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
طاهری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان خواستار مصرف بهینه آب از سوی همشهریان شد.
به گزارش “ صبح رابر “مهندس محمد طاهری در نشست خبری گفت : هر ساله نسبت به بهمن ماه بیش از۳۰ درصد افزایش مصرف و تولید آب را داریم و در روزهای پایانی سال و ساعات آخر سال بیش از صد درصد، افزایش تولید و مصرف را داریم .
وی به شهروندان در سراسر استان توصیه کرد : از همین الان کارهای خودشان را آغاز بکنند و اگر قرار هست شستشویی انجام بشود به نحو بهینه ومطلوب به گونه ای که کمترین آب را مصرف کندرا انجام بدهند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان با اشاره به اینکه شهروندان کارها را به روزهای پایانی سال و ساعات پایانی سال نیندازند،گفت: ساعات پایانی سال تمامی شیرهای آب همه خانواده ها همه مشترکین برای استحمام و شستشو بازاست ، آنموقع شر کت آب و فاضلاب را در تنگنا قرار می دهد برای تأمین آب وبرخی از شهروندان ممکن است دچار افت فشار آب بشوند .











