بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
به گزارش ” صبح رابر” سردار سیدمسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستادکل نیروهای مسلح در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص زیاده خواهی آمریکایی ها مبنی بر بازدید از مراکز نظامی ایران، اظهار داشت: در این زمینه مواضع جمهوری اسلامی ایران مشخص است و رهبر معظم انقلاب نیز در این باره خط قرمزها را مشخص نمودند. بنابراین هم آمریکایی ها و هم سایر کشورهای غربی باید بدانند که چنین مسئله ای هرگز محقق نمی شود.
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در ادامه خاطر نشان کرد: این رویای آمریکا و کشورهای غربی است که بتوانند از مراکز نظامی ایران بازدید کنند. اما مراکز نظامی جزو مباحث امنیتی کشورها و ملت ها به شمار می رود و هیچ کس حق بازدید از این امکان را در کشور ما ندارد. چراکه اسرار نظامی
وی در ادامه با بیان اینکه اجازه دادن به بازرسان غربی برای بازدید از مراکز نظامی معادل اشغال کشور توسط بیگانگان است، گفت: چراکه همه اسرار و رازهای نظامی ما در این مراکز هستند. بنابراین حتی گفتگو در خصوص بازدید از مراکز نظامی نیز دشمن را گستاخ می کند.
معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستادکل نیروهای مسلح افزود: افزایش قدرت دفاعی ایران و هراس دشمن از این اقتدار سبب شده تا آنها به فکر جاسوسی کردن از امکانات نظامی ایران باشند. اما آنچه که غربی ها به دنبال آن هستند یک رویا پردازی به دور از واقعیت است که هرگز محقق نخواهد شد.
جزایری در پایان در توصیه خود به اعضای تیم مذاکره کننده نیز عنوان کرد: اعضای تیم مذاکره کننده ما با ایمان و عزتی که دارند از منافع جمهوری اسلامی ایران حمایت می کنند و به طرف مقابل اجازه نخواهند داد که بخواهد در این باره حرفی بزند.











