وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش“صبح رابر”رئیس جمهور به شورای نگهبان توصیه کرد که در بررسی صلاحیتها طوری عمل کنند تا همه سلایق در عرصه انتخابات حضور داشته باشند.
محمود احمدی نژاد در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر این که توصیه شما به شورای نگهبان در آستانه برگزاری انتخابات چیست؟ گفت: بالاخره همه سلایق در انتخابات حضور داشته باشند تا مردم بتوانند به خوبی انتخاب کنند.
وی همچنین به اهمیت رعایت قانون اشاره کرد و افزود: همه قانون را رعایت کنند تا انتخابات پرشوری شکلی بگیرد.
وی گفت: همه کمک کنید که کشور در یک مرحله بالاتر برود و ارتقاء پیدا کند.
فارس هم نوشت:
احمدی نژاد در پاسخ به این پرسش که چه توصیه ای برای داوطلبان نامزدی انتخابات ریاست جمهوری دارید گفت: توصیه من تقویت همبستگی ملی ، تفاهم و هم افزایی برای پیشرفت کشور است.
رئیسجمهور با بیان اینکه صدا و سیما حرکت وسیعی را برای تخریب دولت آغاز کرده است، گفت: بالاخره رابطه ملت و دولت رابطهای مشخص و شفاف است و هیچ کس نمیتواند آن را تخریب کند.
همچنین رئیسجمهور در پاسخ به این سؤال که واکنش شما در صورت عدم احراز صلاحیت مشایی از سوی شورای نگهبان چیست؟ گفت: امروز چقدر هوا خوب است و به نظرم یکی از بهترین روزهای بهاری است.
منبع ایستا ،فارس









