مهندس ذوالعلی مدیر جهاد کشاورزی رابر در گفتگو با خبرنگار صبح رابر اظهار داشت: سطح زیر کشت محصول گردو در رابر ۷۵۰۰ هکتار می باشد که پیشبینی میشود از این مقدار ۶۱۰۰ هکتار بارور و ۱۴۰۰هکتار غیر بارور باشد.
وی ابراز داشت : برداشت محصول گردو از باغات شهرستان رابرنسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش داشته است. و علت کاهش این محصول را سرمازدگی عنوان کرد .
پیام ذوالعلی خاطر نشان کرد : برداشت گردو از باغات بارور شهرستان رابر از اول شهریور آغاز شده است و تا اواخر مهر ادامه دارد.
وی با اشاره به نبود کارگاه فرآوری محصول گردو در رابر افزود: فرآوری محصول گردو بصورت بسته بندی نیست و بیشتر به صورت سنتی برداشت می شود ، شرکت فرآوری گردو در رابر فقط در حد کلنگ زنی بوده و هنوز عملی نشده است .
شهرستان یکی قطبهای مهم تولید گردو در استان کرمان محسوب میشود، کیفیت بالا و سفید بودن مغز گردو از ویژگیهای منحصر بهفرد این محصول شهرستان رابر است.
انتهای پیام / اختصاصی صبح رابر