بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش ” صبح رابر” فاطمه آلیا در گفتگو با “ناب نیوز” با اشاره به آماده شدن گزاره برگ ایرانی، در رابطه با مذاکرات و مطالبات مردم از تیم ایرانی ابراز کرد: دور جدید مذاکرات در حالی شروع شده است که مردم و رهبری مطالبات و درخواست هایی از تیم مذاکره کننده ایرانی دارند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور افزود: در راس مطالبات ایران دو خواسته اساسی وجود دارد که انتظار دارند در قبال همکاری و تعامل جمهوری اسلامی ایران با گروه ۱+۵ و آژانس هسته ای، تحریم ها به طور یک جا و در یک مرحله لغو شود، همچنین از نظارت های ویژه و درخواست برای بازرسی مراکز نظامی و حساس صرف نظر و پرهیز شود، چون این بازدید ها، نقشه ای برای ارزیابی توان دفاعی ایران است.
آلیا آماده شدن گزاره برگ را وظیفه ای شرعی، انقلابی و تاریخی دانست و تصریح کرد: در مصاحبه ها و صحبت های طرفین مذاکره، برداشت های متفاوتی مطرح می شود و انتشار گزاره برگ ایرانی مورد تایید رهبری و مردم، در تاریخ می ماند.
وی در ادامه اظهار کرد: همه دلسوزان از رهبری تا آحاد مردم، منتظر موفقیت کامل تیم هسته ای هستند اما انتظار دارند مطالبات و درخواست های ملت موردنظر قرار گیرد و تیم مذاکره کننده ما باید مراقب باشد چون هدف بعضی اعضای گروه ۱+۵ ضربه زدن به انقلاب است همانطور که در فتنه ۸۸ هم شاهد حمایت سفارت خانه های ایران از فتنه گران بودیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: مطرح شدن و پیگیری مطالبات مردم در مذاکرات، پشتوانه ای برای تیم مذاکره کننده ایرانی است که در صورت زیاده خواهی طرف، باید اعلام کند که نمیتواند از خواسته ملت عدول کند و نماینده مردم هستند.
آلیا در پایان خاطرنشان کرد: گزاره برگ ایرانی نشان می دهد توافق به هرقیمتی برای ما موردقبول نیست و توافقی مورد تایید رهبری و ملت است که عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران حفظ شود.
انتهای پیام/









