حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش ” صبح رابر“، به نقل از مهر، ابراهیم خدایی صبح امروز جمعه در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی آزمون نیمه متمرکز دکتری در جمع خبرنگاران گفت: طبق گزارش های رسیده این آزمون سر موقع و با دقت کامل از صبح امروز شروع شده و تعداد ۱۵۸ هزار داوطلب در ۵۴ شهرستان در این آزمون شرکت کرده اند.
وی افزود: ۴۳ درصد داوطلبان این آزمون را زنان تشکیل می دهند.
رئیس سازمان سنجش تاکید کرد: نتایج اولیه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۹۵ هفته اول اردیبهشت اعلام می شود و تا ۱۰ اردیبهشت دفترچه ظرفیت های این آزمون در سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد.
خدایی عنوان کرد:دانشگاه ها نیز از ۱۸ اردیبهشت تا ۳۰ تیرماه مهلت دارند فرایند مرحله دوم این آزمون را که شامل مصاحبه، یا امتحان تخصصی و یا بررسی مدارک است را انجام دهند و نتایج را در مرداد ماه به سازمان سنجش اعلام کنند.
رئیس سازمان سنجس اضافه کرد: نتایج نهایی این آزمون توسط سازمان سنجش تایید و اعلام خواهد شد.
خدایی گفت: کارنامه داوطلبان این آزمون در اختیار آنها قرار داده می شود و دانشگاه ها پس از اعلام حد نصاب نمرات رشته ها مراحل پذیرش را انجام می دهند.
وی اضافه کرد:حد نصاب نمرات دانشگاه ها علاوه بر انتشار در سایت دانشگاه ها در سایت سازمان سنجش نیز منتشر خواهد شد.
رئیس سازمان سنجش در خصوص رای دیوان عدالت اداری درباره تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری نیز گفت: همان زمان که موضوع رای دیوان عنوان شد اعلام کردیم قبل از اینکه رای دیوان نهایی شود این موضوع را از مجلس استفسار کرده ایم.
خدایی عنوان کرد: در جلسه گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جمع بندی در خصوص استفساریه صوت گرفت و همانگونه که رئیس این کمیسیون در مصاحبه اعلام کرده است این موضوع در حال نهایی شدن است و اگر طی هفته آینده در متن استفساریه به توافق برسیم موضوع به صحن مجلس برده می شود.
وی تاکید کرد: اگر مجلس در استفساریه تغییری ندهد رای دیوان عدالت را اجرا می کنیم.
انتهای پیام/











