حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر”؛ شهروند خبرنگار رابر با ارسال تصاویری از حادثه صبح امروز در جاده بافت کرمان خبر از رژه قاچاقچیان مشروبات الکلی داد.
هرساله بسیاری از جوانان در دام مشاغل مواد مخدر یا مشروبات الکلی قرار می گیرند و مرگ و زندگی خود را با نان قاچاق به حراج می گذارند و سایه مرگ گام به گام در تعقیب این سوداگران است؛ همین هایی که با غفلت یا لغزشی، یا جان از کف می دهند یا یک قطعه از تن خود را؛ معلول می شوند و سربار.
اقتصاد و فرهنگ ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند چرا که اقتصاد بدون فرهنگ در نظام دینی بی معناست. مردمان این دیار این همه سال نگاه خود را به دست مسئولان دوخته اند تا ریشه قاچاقچیان را براندازند؛ قانونی که نتواند ریشه این موضوع را ازبین ببرد کامل نیست و لذا نیاز به بازنگری دارد امید است با تدبیر، سیاست و سرمایه گذاری به حل این معضل دامنگیر پرداخته شود.
انتهای پیام /















