بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
17:20:39 - سه شنبه 7 فروردین 1397
بخشدار مرکزی رابر گفت: در اثر سهل انگاری و بی احتیاطی گردشگران عصر امروز حدود۲ هکتار از باغات چشمه عروس خاکستر شد.
به گزارش “صبح رابر“؛ این آتش سوزی عصرامروز بعلت بی احتیاطی گردشگران درباغات چشمه عروس رابر رخ داد وآتش پس از ساعتی با کمک باغداران، مردم محلی، نیروهای شهرداری و بخشداری رابر مهار شد.
از گردشگران تقاضا می شود در هنگامی که به قصد استفاده از مناظر طبیعی و جنگلی به مناطق شهرستان رابر عزیمت نمودند به طبیعت ونعمت خدادادی احترام گذاشته و درحفظ و حراست و نظافت آن کوشا باشند.
چشمه عروس از جمله مناطق دیدنی و تفریحی این شهرستان که دربر گیرنده باغ های میوه ، سپیدار، چنار و بسیار دیگری از درختان وحشی می باشد .
شایان ذکر است ۳و ۴روز گذشته بر اثر سهل انگاری و بی احتیاطی گردشگران چنار چند هزار ساله چشمه عروس و چندین درخت در حومه روستای قنات ملک رابردر آتش خاکستر شد.















