حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
16:25:51 - پنجشنبه 8 شهریور 1397
همزمان با هجدهم ذی الحجه روز عید غدیر خم، مراسم عید عاشقان ولایت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در حسینیه جامع رابر برگزار شد.
به گزارش “صبح رابر”، مردم ولایتمدار رابر در روز عید غدیر خم در حسینیه جامع رابرحضور یافتند و با برپایی جشن ولایت و امامت علی (ع)به شادی وسرور پرداختند.
در این جشن باشکوه حجت الاسلام صادقی با تبریک عید غدیر خم به اسلام قبل و بعد از غدیر اشاره کرد و گفت: اسلام بعد از غدیر بسیارمهم است مسئولین نگذاریدغدیر به فراموشی سپرده شود.
وی با اشاره به سومین سال برگزاری جشن غدیر در رابر افزود:هدف از برگزاری جشن غدیر اینکه ولایت در ذهن مردم بماندو دشمن نتواندآن را کمرنگ نماید.
در این جشن همچنین شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) علاوه بر تجلیل از سادات و نام های علی به میمنت عید ولایت شیرینی و شربت و نهار پخش کردند.

انتهای پیام











