بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان از کشته و زخمی شدن ۱۹ نفر در تصادف امروز عصر یک دستگاه اتوبوس با تریلی در محور کرمان – بم خبر داد.
به گزارش ” صبح رابر” سرهنگ احمد حجتآبادی شامگاه یکشنبه جاری در مسیر برگشت از عیادت مجروحین تصادف اظهار کرد: ساعت ۱۵ بعدازظهر یکشنبه یک دستگاه اتوبوس مسافربری که از یزد به سمت زاهدان در حرکت بوده است، با یک دستگاه تریلی برخورد میکند.
وی با بیان اینکه علت این حادثه سبقت اتوبوس و منحرف شدن آن به سمت چپ جاده و رخ به رخ شدن آن با تریلی بوده است، گفت: این تصادف در ۵۵ کیلومتری محور بم – کرمان رخ داده که سه نفر راننده اتوبوس و تریلی و یک نفر سرنشین اتوبوس در دم جان باختند.
سرهنگ حجتآبادی افزود: ۱۶ نفر از سرنشینان این اتوبوس مجروح شدند که دو نفر ایشان متاسفانه در مسیر انتقال به بیمارستان فوت کرده و با سه نفر راننده، مجموع تلفات این حادثه به پنج نفر رسیده است.
رییس پلیس راه استان کرمان ادامه داد: از ۱۴ مجروح دیگر، دو نفر آنها وضعیت خوبی ندارند و ۱۲ نفر بقیه به صورت سرپایی مداوا شدند.
وی با بیان اینکه بنده خود به بیمارستان بم رفته و از نزدیک در جریان وضعیت مصدومین قرار گرفتم، از وقوع این حادثه ابراز تاسف کرده و به خانواده فوتشدگان تسلیت گفت.
وی بر رعایت مقررات رانندگی توسط رانندگان نیز تاکید کرد.
منبع: ایسنا










