بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش صبح رابر ؛ عصر امروز بر اثر اصابت صاعقه، یک مَرد حدود ۵۸ ساله در محدوده روستای گنجان از توابع شهرستان رابر جان باخت.
نیروهای اورژانس بلافاصله بعد از اطلاع از این حادثه خود را به محل رساندند اما متاسفانه این مرد به دلیل برخورد صاعقه جان خود را از دست داده بود.
بنا به گفته رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان توصیه میشود در مواقعی که احتمال رعد و برق وجود دارد در صورت امکان از منزل خارج نشده و یا به تنهایی خارج نشوید.
دکتر سید محمد صابری گفت: دشت ها و کوهپایه ها هنگام وقوع صاعقه بسیار خطرناک هستند لذا در این زمان ها در ارتفاعات و مناطق باز قرار نگیرید،
وی تصریح کرد: پناه بردن به درختان در ارتفاع هنگام بروز صاعقه، خطرناکترین اقدام است و اگر هیچ سرپناهی برای مراقبت از خود ندارید به کوتاهترین درختی که در اطرافتان است پناه ببرید.
دکتر سید محمدصابری گفت: سعی کنید در این مواقع بدنتان را خشک نگه دارید و از اجسام فلزی دور شده و به آنها دست نزنید.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطر نشان کرد: در هنگام بروز حادثه ضمن حفظ خونسردی خود با شماره ۱۱۵ تماس بگیرید.
شایان تذکر است؛ این دومین مورد برخورد صاعقه این هفته در شهرستان رابر بود.
انتهای خبر/









