وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر“؛ صبح امروز مراسم عزاداری روز شهادت حضرت زهرا (س) با حضور هیاتهای عزاداری، آیتالله صمصام الدین قوامی از اساتید حوزه و دانشگاه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر، حجتالاسلام دوستمحمدی رئیس شورای هماهنگی و تبلیغات شهرستان، فرماندار را بر، محمدی نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی و جمعی مسئولین با حضور پر شور مردم در خیابان فرمانداری برگزار شد.
نام حضرت زهرا (س) کلید همه پیروزیهاست
در این مراسم آیتالله صمصام الدین قوامی با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: نام حضرت زهرا (س) کلید همه پیروزیهاست.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره ۳۵۰ شهید شهرستان رابر و سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی گفت: محبت و دلبستگی حاجقاسم به حضرت زهرا (س) او را به این مقام رساند.
وی در ادامه سخنانش با محکومکردن جنایات اسرائیل در کشتار مردم، زنان و کودکان بیگناه غزه گفت: شیعه و فاطمیون که به دنبال پسگرفتن فدک هستند فلسطین را از فدک جدا نمیدانند.وی افزود: لبنان، فلسطین و بیتالله الحرام جزو فدک هستند.
آیتالله قوامی در ادامه به ولایتمداری مردم شهرستان رابر اشاره کرده و گفت: رابریها یک نسل باشکوه جدید هستند که در این سرزمین قهرمانپرور ظهور پیداکرده و باید قدردان سرزمینشان باشند.









































































انتهای خبر/









