صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی “صبح رابر“؛ به نقل از خانهخشتی؛ حسین رضایی در دیدار با دبیر این رویداد در محل فرمانداری گفت: یکی از مشکلات موجود در حوزه محصولات خانگی و صنایع دستی، بسته بندی آنهاست و برای حل این مشکل نیاز داریم که ایده های برتر انتخاب شوند.
وی بیان کرد: بر همین اساس رویداد ملی بسته بندی و طراحی محصولات خانگی، صنایع غذایی و صنایع دستی از نیمه دوم سال قبل آغاز به کار کرد و محورهای این رویداد شامل طراحی و بسته بندی صنایع غذایی، طراحی و بسته بندی صنایع دستی، طراحی و بسته بندی سوغات، طراحی و بسته بندی گیاهان دارویی و سایر موارد است.
رضایی خاطرنشان کرد: امیدواریم طرح های زیبا، شکیل و متناسب انتخاب شوند و از لحاظ بازاریابی نیز شرکت همگامان رفسنجان هم قرار است از طرح های برتر استقبال کنند و از نفرات برتر حمایت های لازم را انجام دهند.
حلیمه نورمحمدی دبیر رویداد ملی بسته بندی و طراحی محصولات خانگی، صنایع غذایی و صنایع دستی هم در این دیدار ضمن تبریک اعیاد گذشته
اظهار کرد: با توجه به اینکه محصولات تولیدی رفسنجان از جمله پسته، مس، پته، قاووت، شیرینی های خانگی و دیگر محصولات همچنان به صورت بسته بندی سنتی ارایه می شود نیازمند ایجاد یک تحول عظیم در حوزه طراحی و بسته بندی شکیل و زیبا با برند رفسنجان هستیم.
وی افزود: به همین منظور با ارگان های مختلف از جمله سپاه، فرمانداری، شرکت همگامان، اداره میراث فرهنگی، شهرداری و دانشگاه صحبت کردیم تا رویداد ملی برگزار شود.
نورمحمدی بیان کرد: پس از آن با انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران مذاکراتی انجام و قرار شد از رویداد ما حمایت کنند و نفرات برتر و برگزیده هم جزو انجمن بسته بندی ایران می شوند.
زهرا شیبانی دبیر کمیته اجرایی این رویداد هم در این نشست اظهار کرد: رویداد ملی بسته بندی و طراحی محصولات خانگی، صنایع غذایی و صنایع دستی کار خود را از شهریور سال قبل آغاز کرد و تا پایان اسفند ماه ۴۷ اثر از استان های تهران، یزد، کرمان و غیره به دبیرخانه این رویداد ارسال و ارزیابی شد.
وی افزود: این رویداد در چهار محور سوغات، محصولات خانگی، گیاهان دارویی و صنایع دستی است و دوره های آموزشی عمومی و تخصصی توسط علوم و فناوری بسته بندی ایران برگزار می شود.
شیبانی خاطرنشان کرد: ۱۷ اردیبهشت در خانه حاج آقا علی رفسنجان اختتامیه رویداد و اعلام نتایج برگزار می شود در حوزه محصولات خانگی سه نفر و در حوزه های دیگر سه نفر انتخاب خواهند شد.


انتهای پیام/









