بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
13:58:00 - جمعه 10 اسفند 1403
رئیس امور اطلاعرسانی دولت شایعه گرانی گازوئیل در فروردینماه سال ۱۴۰۴ را تکذیب کرد و نوشت: “دولت هیچ برنامهای برای افزایش قیمت حاملهای سوخت ندارد.”
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ به نقل از خبرگزاری تسنیم، امروز در فضای غیررسمی رسانهای و عمدتا کانالهای فضای مجازی، شایعاتی در خصوص افزایش نرخ گازوئیل در فروردین ماه ۱۴۰۴ منتشر شد که این موضوع واکنش رئیس امور اطلاعرسانی دولت را در پی داشت.
علی احمدنیا، رئیس امور اطلاعرسانی دولت در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: “دقایقی پیش، شایعاتی درباره گران شدن گازوئیل در فروردینماه مطرح شد! رسماً اعلام میشود که دولت هیچ برنامهای برای افزایش قیمت حاملهای سوخت ندارد. تمام تمرکز دولت بر معیشت و اقتصاد مردم شریف ایران است و این دغدغه مخصوصا در ایام ماه مبارک رمضان و عید باستانی نوروز دوچندان خواهد بود.”
انتهای خبر/









