رابر در سوگ علمدارکربلا
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه آمریکاییها درباره برنامه هستهای ایران آرزوهایی دارند که عملیشدنی نیست، تاکید کرد معاون وزیر امور خارجه آمریکا بهتر است واقعیتها را مرور کند.
به گزارش ” صبح رابر” ، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با ایاد مدنی رئیس سازمان همکاریهای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات روز گذشته وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه آمریکا تصریح کرد: باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا قبلا در نشستی گفته بود که آمریکا آرزوهایی دارد ولی شدنی نیست و چون شدنی نیست به دنبال مذاکره برای رسیدن به راهحلی براساس واقعیت است.
ظریف به شرمن توصیه کرد حتی برای مصرف داخلی هم واقعیتها را مرور کند و از حرف های ناشدنی حتی برای مصارف داخلی امتناع کند.
محمدجواد ظریف در ادامه با اشاره به اینکه اظهاراتی از جانب مقامات آمریکایی سدی برای رسیدن به راهحل است و نمیتواند کمکی به حل مسئله (هستهای) کند تاکید کرد: مسئله فناوری هستهای جمهوری اسلامی قابل مذاکره نیست و بحث درباره تاسیسات هستهای ایران بیمورد است.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تاکید کرد که هیات مذاکرهکننده از حقوق مردم ایران کوتاهی نخواهد کرد، ابراز داشت: همان طور که در گذشته مجبور شدند امیال و آرزوها را کنار بگذارند، خود به این نتیجه خواهند رسید.
منبع:فارس










