بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش.” صبح رابر” به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، “هاشم عبده هاشم” روز چهارشنبه در مطلبی تحت عنوان “برای عبرت دیگران، آنها را بکشید” در روزنامه سعودی “عکاظ” نوشت: وزارت کشور از دستگیری عناصر دو تشکیلات تروریستی خطرناک خبر داد که یکی به دنبال غرق کردن جوانان ما در باتلاق مواد مخدر بود و دیگری به دنبال ضربه زدن به امنیت و ثبات کشور.
درحالیکه تفکرات عناصر گروه تروریستی داعش مانند دیگر گروه های افراطی وابسته به القاعده برگرفته از تعالیم مبلغان وهابی سعودی است، و شمار قابل توجهی از اعضای این گروه تبعه عربستان سعودی هستند؛ “هاشم عبده هاشم” مدعی شد: موضوع جدید این است که سازمان جنایتکار داعش که در سوریه تشکیل شده و سیاستهای القاعده و برخی کشورهای عربی و منطقه ای مشخص را اجرا میکند؛ برنامه ترور و نابود کردن کشورها را آغاز کرده است و در حال استفاده از فرزندان این کشور (عربستان) به عنوان ابزاری برای ضربه زدن به امنیت و ثبات کشورشان است.
وی ادامه داد: مسأله تأسف بار اینجا است که این سازمان بعضی از فرزندان ما را به عضویت گرفته تا به خاک کشور ما نفوذ کند و اقداماتی خطرناک انجام دهد.









