وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
زمین لرزه ای نسبتا شدید به بزرگی ۴.۱ ریشتر بم ساعاتی پیش بم را تکان داد.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از مهر، زمین لرزه ای با شدت ۴.۱ ریشتر راس ساعت چهار و ۵۹ دقیقه بامداد چهارشنبه بم را به لرزه در آورد.
بنا به اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران این زمین لرزه در عرض جغرافیایی ۲۹.۰۹۱ درجه و طول جغرافیایی ۵۸.۳۴۳ درجه رخ داد.
همچنین عمق این زمین لرزه در ۱۰ کیلومتری از سطح زمین ثبت شده است.تاکنون گزارشی مبنی بر خسارات احتمالی این زمین لرزه دریافت نشده است.
همچنین روز گذشته دو زمین لرزه ۲.۳ و ۱.۹ ریشتری به ترتیب هجدک و بهرمان در استان کرمان را به لرزه در آورد.
تاکنون ۱۸ گسل فعال در استان کرمان شناخته شده است که هریک از این گسل ها شامل صدها گسله می شوند.
این استان شاهد وقوع زمین لرزه هایی با شدت های بالا و تلفات فراوان بوده است که از آن جمله می توان به زمین لرزه پنجم دی ماه سال ۸۲ بم و کشته و زخمی شدن ۷۵ هزار نفر و بی خانمان شدن ۱۰۰ هزار شهروند بمی اشاره کرد.
اما پس از وقوع زمین لرزه گفته شده و خسارات و تلفات جانی و مالی فراوانی که بر جای گذاشت مسئولین به فکر تشدید نظارت ها بر ساخت و سازها افتاده و رعایت اصول فنی در ساخت ساختمان ها به یکی از اصلی ترین شروط ساخت و سازها در استان کرمان تبدیل شد که این امر سبب شد آمار تلفات ناشی از زمین لرزه طی سال های ها اخیر در کرمان به طرز محسوسی کاهش پیدا کند.









