رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای شهرستان رابر با موفقیت برگزار شد
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
رمضانی پور : اگر شخصی از بودجه های دولتی قصد افطاری دادن داشته باشد نه تنها ارزش و فایده ای ندارد بلکه گناه و معصیت هم دارد.
به گزارش ”صبح رابر“، حجت الاسلام عباس رمضانی پور امام جمعه رفسنجان ضمن تبریک هلول ماه مبارک رمضان افزود : سنت حسنه اطعام روزه داران در اسلام بر آن تاکید شده و اجر و ثواب زیادی برای آن متصور است .
وی تصریح کرد : اگر شخصی از بودجه های دولتی قصد افطاری دادن داشته باشد نه تنها ارزش و فایده ای ندارد بلکه گناه و معصیت هم دارد.
امام جمعه رفسنجان تاکید کرد : اگر کسی از مال شخصی خود برای اطعام اقدام کند دارای ثواب است و این کار در نزد خداوند از ارزش والایی برخوردار است.
رمضانی پور خاطرنشان کرد : در صورتی دستگاههای مربوطه می توانند برای افطاری دادن و تشویق کارکنان خود بودجه ای را درنظر گیرند که با اجازه مسئولین مقام بالا در وزارت خانه همراه باشد و در غیر این صورت افطاری دادن از بودجه های دولتی اشکال شرعی دارد.
منبع: خانه خشتی









