رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای شهرستان رابر با موفقیت برگزار شد
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
در این درگیری که بیش از یک ساعت به طول انجامید ماموران انتظامی موفق شدند سه نفر از اشرار مسلح را به هلاکت رسانده و ۲ نفر از آنان را دستگیر کنند.
به گزارش ” صبح رابر “، سردار ˈحسین چناریانˈ فرمانده انتظامی استان کرمان اظهار داشت : در ادامه مبارزه بی امان با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر در دو عملیات جداگانه در شهرستان های کهنوج و قلعه گنج دوباند قاچاق مواد مخدر منهدم شد.
وی افزود: این عملیات روز یکشنبه در پی اقدامات اطلاعاتی مشترک پلیس و یگان های تکاوری قرارگاه ابوذر انجام شد.
این فرمانده انتظامی بیان کرد: پلیس ضمن شناسایی اشرار مسلح در منطقه شوره گز شهرستان قلعه گنج با آنان درگیر شد.
وی گفت: در این درگیری که بیش از یک ساعت به طول انجامید ماموران انتظامی موفق شدند سه نفر از اشرار مسلح را به هلاکت رسانده و ۲ نفر از آنان را دستگیر کنند.
سردار چناریان افزود: در این عملیات قریب به یک تن تریاک به همراه تعدادی سلاح ممنوعه نیمه سنگین به دست آمد.
وی گفت: همزمان تیم دوم از ماموران انتظامی در کهنوج ضمن شناسایی محموله سنگین مواد مخدر، کاروان خودرویی حامل مواد مخدر را متوقف کردند.
وی بیان کرد: پلیس در این عملیات ضمن کشف یک تن مواد مخدر از نوع تریاک سه خودرو را توقیف و سه قاچاقچی را نیز دستگیر کرد.
منبع: پایگاه خبری پلیس









