پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

0:19:59 - چهارشنبه 11 تیر 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
رطب آل مهتری زینت بخش سفره های افطاری
رطب آل مهتری که بعنوان زودرس ترین محصول نخلستانهای منوجان روانه بازار می شود امسال به سفره های افطاری مردم در خانه ها و مساجد جلوه دیگری داده است. به گزارش ”صبح رابر“، در ماه مبارک رمضان سنت مردم منوجان بر این است که روزه داران برسرسفره افطار گردهم می آیند و پس از طلب […]

رطب آل مهتری که بعنوان زودرس ترین محصول نخلستانهای منوجان روانه بازار می شود امسال به سفره های افطاری مردم در خانه ها و مساجد جلوه دیگری داده است.

به گزارش ”صبح رابر“، در ماه مبارک رمضان سنت مردم منوجان بر این است که روزه داران برسرسفره افطار گردهم می آیند و پس از طلب قبولی روزه دعا می کنند و سپس روزه خود با رطب آل مهتری باز می کنند.

این روزها کمتر کسی را می توان یافت که ساکن منوجان  باشد و روزه خود را با رطب  تازه رس آل مهتری افطار نکند.

رطب

دمای بالای ۴۵ درجه منوجان موجب شده که مردم رطب آل مهتری را با ماست و یا دوغ نوش جان کنندبه طوریکه کمتر سفره ای را می توان یافت که دراین فصل از سال خالی از رطب آل مهتری باشد.

و آن عده از مردمی که با نیت نذر برای برآورده شدن دعاهایشان درمساجد افطاری می دهند سعی می کنند که با رطب آل مهتری از روزه داران پذیرایی کنند.

انتهای پیام/ منبع: مینوجهان

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب