پویش ملی کتابخوانی «به رنگ خدا» برگزار میشود
دانشآموزان در ۴ درس میتوانند تک ماده کنند
آغاز آزمونهای شبهنهایی دبیرستانیها ازپسفردا
در قضیه فلسطین، دولتهای اسلامی به وظائفشان عمل نمیکنند
طرح جامع حجاب و عفاف در حال آمادهسازی است
۲ هزار سهمیه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان برای دانش آموزان عشایر
ضرورت رعایت حرمت ماه رمضان در روز طبیعت
گذشت زمانی که آمریکا و انگلیس بتوانند نفت این ملت را بدزدند
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
امروز روحانیت ایستاده در مقابل دشمن خداست
رابُر شهردوستدار ِکتاب انتخاب شد
0:23:33 - سه شنبه 24 تیر 1393
برخلاف افراد عادی، به روزهدارانی که مبتلا به ناراحتیهای گوارشی هستند، توصیه میشود در حین وعده افطار و سحر از مایعات استفاده نکنند. به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان داشت: افرادی که دچارسوءهاضمه هستند، باید بامشاوره و تحت نظر پزشک اقدام به روزهداری […]
برخلاف افراد عادی، به روزهدارانی که مبتلا به ناراحتیهای گوارشی هستند، توصیه میشود در حین وعده افطار و سحر از مایعات استفاده نکنند.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان داشت: افرادی که دچارسوءهاضمه هستند، باید بامشاوره و تحت نظر پزشک اقدام به روزهداری کنند و اگر مشکل آنها خیلی حاد نیست با رعایت چند اصل ساده میتوانند روزه بگیرند.
وی با بیان اینکه این افراد نباید روزه خود را با مایعات باز کنند، افزود: بهتر است برای باز نمودن روزه از یک ماده غذایی خشک مانند نان تست و یا بیسکوئیت استفاده شود و مایعات پس از صرف وعده افطاری و با فاصله از آن مصرف شود.
وی همچنین با تاکید بر اینکه نباید از شیرینی و شکلات برای وعده افطار یا سحر استفاده نمود، گفت: استفاده از مواد غذایی که حاوی قند طبیعی هستند مانند خرما برای وعده افطار و سحر به جای استفاده از زولبیا و بامیه توصیه میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه از غذاهای ادویه دار و نفاخ که حجیم هستند، نباید برای وعدههای افطار و سحر استفاده کرد، اظهار داشت: غذاهای سرخ کرده و حاوی انواع ادویه جات محرک بوده و سیستم گوارشی را دچار اختلال میکند، لذا بهتر است از یک وعده غذایی سبک و زود هضم به همراه سبزیجات پخته استفاده نمود.
به گفته دکتر رحمانی بلافاصله پس از صرف غذا نباید خوابید بلکه دو تا سه ساعت فاصله بین صرف وعده غذایی و خواب لازم است.
انتهای پیام/