بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
وزیر کشور با تاکید بر اینکه حال که روزهای آخر دولت است، باید وسیع تر و گسترده تر و با دقت بیشتری کارها را انجام دهیم و تا آخرین لحظات، همه پای کار باشیم گفت: انشاءالله در ساعات آغازین روز جمعه ۲۴ خردادماه، ملت رشید ایران در صفوف به هم فشرده در پای صندوقهای اخذ رای حاضر میشوند و سعی میکنیم نتیجه انتخابات را سریعتر از قبل به سمع و نظر مردم برسانیم.
نجار با اشاره به وظایف مجریان و دستاندرکاران انتخابات،افزود: اول از همه باید امین و پاسدار رای مردم بوده و کاملا بیطرف و اجراکننده مر قانونی باشیم ،دشمنان به دنبال سیاهنمایی هستند و ما نیز موظفیم هیچ بهانهای را به فرصتطلبها ندهیم، باید هوشمندانه و با تدبیر خاصی کار کنیم تا دشمن را در زمین خود پِرس کنیم و اجازه بازی در زمین ما را به آنها ندهیم.
وی با بیان اینکه باید همه اقدامات خود را در یک اتاق شیشهای در معرض دید همگان بگذاریم، گفت: ما هیچ کار پنهانی نداریم بلکه به دنبال برگزاری سالم و قانونمند انتخابات هستیم، نباید از سر بیتوجهی و کمدقتی از قانون تخطی شود، قانون حرف اول و آخر را میزند البته ساز و کار انتخابات محکم و پایدار است و امکان تخطی از قانون برای هیچ احدی متصور نیست.
وزیر کشور در ادامه از صدور احکام ماموران بازرسی و کنترل انتخابات خبر داد و اظهار کرد : تاکنون پنج جلسه را در هیئت مرکزی انتخابات برگزار کردیم و در همه این جلسات تلاش بر این بوده که حداکثر تلاش خود را برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات به کار گیریم.









