وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
سناتورهای آمریکایی طرح تخصیص ۲۲۵ میلیون دلار برای توسعه گنبد آهنین در اراضی اشغالی را در قالب کمک فوق العاده تصویب کردند.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، سنای آمریکا در نشست روز سه شنبه اختصاص ۲۲۵ میلیون دلار به استقرار و گسترش سامانه گنبد آهنین در اراضی اشغالی را در قالب طرحی فوق العاده تصویب کرد.
“باربارا میکولسکی” رئیس کمیته تخصیص بودجه در سنای آمریکا در این خصوص گفت: اسرائیل همپیمان اصلی آمریکا است و برای دفاع از خود به حمایتهای واشنگتن نیاز دارد.
این در حالی است که جمعی از سناتورهای آمریکا هفته گذشته طرحی را در رابطه با افزایش کمک های مالی این کشور برای توسعه سپر موشکی رژیم صهیونیستی معروف به گنبد آهنین ارائه کردند.
شایان ذکر است مقامات آمریکایی همواره از جنایات غیر انسانی رژیم صهیونیستی در نوار غزه حمایت می کنند و بدون اشاره به افزایش روز افزون آمار قربانیان رژیم اسرائیل در غزه، جنایات این رژیم را دفاع از خود توصیف می کنند.
انتهای پیام/









