آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
مرکز بهداشت و درمانی شبانه روزی شهدای رابر با کمک یکی از بسیجیان خیر رابری به یک دستگاه مانیتورینگ مجهز شد.
به گزارش “ صبح رابر”، پیشرفت روزافزون دانش پزشکی همراه با رشد فزاینده دست آوردهای تکنولوژی پزشکی، امروزه ، افق های جدیدی را در عرصه درمان و مداوای بیماران گشوده است . از این رو تجهیز و استفاده از تکنولوژی های مدرن در امر درمان یک امر مهم در جامعه پزشکی می باشد.
یکی از بسیجیان خیر رابری ابن بار در یک اقدام خدا پسندانه مرکز بهداشت و درمانی شبانه روزی شهدای رابر را به یک دستگاه مانیتورینگ و دو کپسول اکسیژن مجهز کرد.
شایان ذکر است، با توجه به اینکه شهرستان رابر فاقد بیمارستان می باشد ، علارغم اینکه از ساخت بیمارستان ۳۲ تخته خوابی امام خمینی شهرستان مدت زمانی زیادی می گذرد و هنوز به بهره برداری نرسیده و با توجه به اینکه بسیاری از وسایل پزشکی بیمارستان و اورژانس تجهیز نشده ، امشب به همت یکی از بسیجیان شهرستان در یک اقدام خدا پسندانه ای بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاءو صرف افطاری ، با حضور امام جمعه و مسئولین شهرستان در مرکز شبکه بهداشت رابر، یک دستگاه مانیتورینگ و دو عدد کپسول اکسیژن با تمام تعلقات توسط یکی از بسیجیان رابری به مرکز بهداشت و درمانی شبانه روزی شهدای رابر اهدا شد .
انتهای پیام /






