بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، قاسم حبیب زاده در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری بسیج، در رابطه با طرح نامگذاری مدارس به نام کودکان شهید غزه با بیان اینکه در مجموع هفتاد مدرسه تازه تاسیس و نامگذاری نشده و یا مدارسی که اسم مقدسی ندارند مشمول این طرح می شوند، اظهار داشت: تا تهیه مقدمات اولیه، نامگذاری مدارس در بازه زمانی مهر ماه انجام می شود، یعنی از ابتدای مهر شروع شده و تا آخر ماه تمام تابلوهای مدارس با نام کودکان شهید غزه مزین می شوند.
حبیب زاده با اشاره به اینکه یک چهارم شهدای جنگ غزه کودک بودند، عنوان کرد: بیشترین نامگذاری مدارس دراستان لرستان و خراسان انجام می شود و تلاش ما براین نکته بوده که اکثر مدارس مقطع ابتدایی مشمول این نامگذاری شوند ولی برای سایر مقاطع تحصیلی نیز این نامگذاری ها انجام خواهد شد.
جانشین رییس سازمان بسیج دانش آموزی کشور با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در خطبه های عید سعید فطر یک راهبرد مشخص کردند و آن راهبرد این بود که جنایات رژیم کودک کش غزه نباید به فراموشی سپرده شود و افکار عمومی باید این موضوع را پیگیری کنند، افزود: یکی از بهترین روش هایی که باعث می شود یک موضوع بر افکار عمومی تاثیر گذار باشد، نامگذاری خیابان ها، اماکن و ساختمان ها است لذا مدرسه بهترین مکانی است که بیشترین تاثیررا در میان نسل کودک، نوجوان و جوان ما دارد.
وی در پایان به بیان برنامه های سازمان بسیج دانش آموزی پرداخت و گفت: علاوه بر مواردی که ذکر شد سازمان بسیج دانش آموزی سه برنامه دیگر را نیز در طول سال دارد که برگزاری طرح دل نوشته ی دانش آموزان ایرانی به کودکان و دانش آموزان غزه، برپایی جشنواره نقاشی با موضوع حمایت از دانش آموزان غزه،جمع آوری نمادین کمک های دانش آموزان ایرانی برای بازسازی مدارس غزه و همچنین اعزام اردوهای راهیان نور دانش آموزان تهرانی در پانزدهم مهر ماه از میدان فلسطین و با حضور سفیر فلسطین، از جمله این برنامه ها می باشد.
انتهای پیام /گ









