بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش ” صبح رابر” ریزش و رویش در طبیعت یک امر طبیعی است. فصل پاییز شهرستان رابر درحالی که در تنگل هونی رویش گل لاله را داریم در اکثر نقاط شهرستان برگ های پاییزی که هر کدام جلوه ای از هدیه الهی میدهد یه بغل اندیشه ، یک بغل شعر ، یک بغل احساس،نمنم باران ، موسیقی باد،گونهی گل انداخته از سرما…نوع درختان و پوشش آنها فضایی بسیار دلانگیز، منحصر بفرد و رویایی به این شهر میبخشد.
جوامع انسانی و حرکات تکاملی در تاریخ بشر از این امر طبیعی مستثنی نمی باشد. هر ریزشی، مقدمه ای برای یک رویش است.
انقلاب همواره در حال رویاندن است، چرا که در نسیم اش، بذر ایمان همواره در حال انتشار است، و فقط به ضمایری پاک نیاز دارد که این بذر را در خود بپروراند ،بهار انقلاب، پاییز کسانی است که خود، ریشه درخت تنومند ایمانشان را خشکانده اند و از درختشان، جز چوب خشکی بر جای نمانده است، اینان شاید نفعی برای جامعه نداشته باشند، اما آیینه عبرتند برای هر آنکه درخت وجودش را به بصیرت و تقوی آبیاری نمی کند و البته همچنان سایه این خشکیده ها، بر نهال های نورسته انقلاب سنگینی کرده و رشدشان را مختل نموده است.
طبیعت همان ملتند که هر چه را پوسیده باشد، شاید تلنگری و یا تکانی و یا شیپوری باشد برای کسانی که در طول سالها خواب، تغافل یا گذشت، اجازه دادند تا کسانی آنقدر مار بخورند تا افعی شوند.
چرا بعضی این قدر پر سروصدا، کلام وحدت و حکمیت حنجره دیگران را مدام در دهان خود قرقره می کنند. مردم در ۹ دیماه با حرکت بهاری خویش ، یادمان باشد که اگر آن نسیم سرد پاییزی که شکوفه های اقتصادی و فرهنگ ما را می ریخت تا مردم را فدای چند غیر مردم کند، به فضل خدا، چشیدن طعم خوش تابستانی پر از ثمرات انقلاب، به همت و تلاش مردم و مسئولان نظام نزدیک خواهد بود.



























