ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
به گزارش “ صبح رابر” به نقل از ” بوتیا ” به نقل از روراستی، مراسم برزگداشت سرداران شهید مدافع حرم، محمد علی الله دادی و جهاد مغنیه با حضور خانواده شهید الله دادی در مسجد امام علی(ع) رفسنجان برگزار شد.
در این مراسم سید محمد حسینی وزیر سابق ارشاد و فرهنگ اسلامی در مورد سیره سردار شهید الله دادی بیان کرد: سردار کوثری در خصوص شهید الله دادی می گفت که صبر و متانت و آرامش ایشان در صحنه های سخت و دشواری که خیلی ها دچار التهاب می شوند زبانزد همه بود .
وی ادامه داد: شهید الله دادی به واجبات و مستحبات و نماز اول وقت اهتمام داشت و بارها بیان می داشت که نماز اول وقت انسان را به اوج می رساند . اگر این التزام ها نبود که افتخار شهادت نصیب شان نمی شد.
حسینی در مورد شهید مغنیه ابراز داشت: یکی از دوستان در لبنان تعریف می کرد یک هفته قبل از حادثه جولان، خانواده مغنیه دور هم جمع بودند و افراد برنامه های یکسال آینده خود را اعلام می کردند نوبت که به جهاد مغنیه می رسد اعلام می کند که من هفته آینده برنامه خود را اعلام می کنم انگار به ایشان الهام شده بود که هفته آینده شهید می شود و یک هفته بیشتر در دنیا نیست سپس به مادرش می گویید من دارم کوچ می کنم ، من دارم میروم میعاد ما در نزد اباعبدالله الحسین (ع).
وی افزود: بعد از شهادت جهاد مغنیه ، مادر شهید جهاد مغنیه می گوید فرزندم فدای رهبر معظم انقلاب . این روحیه مردم قهرمان حزب الله است.
وزیر سابق ارشاد گفت: جهاد مغنیه یک آقا زاده بود . ما خیلی آقا زاده داریم که مواردی هم داشته ایم که از رانت پدر استفاده کرده و مشهور هم شده اند و امروز صدای آمریکا ، سی ان ان برای شان کف و سوت می زنند و تشویق شان می کنند و افتخارشان این شده که بر خلاف منویات پدرشان حرکت می کنند و برعلیه رهبری و نظام موضع می گیرند. شهید جهاد مغنیه دلخوش به این که نبد که فرزند شهید است و بخواهد از این موقعیت استفاده های خاصی بکند. او با خدای خودش معامله کرد نه با نام پدر . البته این افتخار هم هست و او این راه را ادامه داد.
وی افزود: ما و مدیران و دولتمردان و مسئولین کشور باید بدانیم که اگر این شهدای عزیز را تقدیم نکرده بودیم اگر این سپاه و بسیجی که بعضی ها می خواهند آن را تضعیف کنند و به اسم این که قدرت دارند ، ثروت دارند ، رسانه دارند این حرف ها را می زنند. اگر این ها نبودند ببینید ما در چه وضعیتی بودیم .









