بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
امام حسن عسکرى علیهالسلام ـ در درود فرستادن بر ولى امر منتظر علیه السلام ـ: بار خدایا، بر ولىّ خود و فرزند اولیایت درود فرست؛ همانان که اطاعت از ایشان را فرض دانستى و حقّ آنان را واجب شمردى و پلیدى را از وجودشان زدودى و به کلّى پاک و پاکیزه شان گردانیدى.
بار خدایا، به واسطه او دینت را مدد و حمایت کن و به وسیله او دوستان خود و دوستان او و شیعیان و یارانش را یارى رسان و ما را از آنان قرار ده.
بار خدایا! او را از گزند هر بیدادگر و سرکشى و از گزند همه آفریدگانت، محفوظ بدار و از پیش رو و پشت سر و از راست و چپش، او را نگهدار و از این که بدى و آسیبى به او برسد، پاسدارى و حراستش فرما و با حفظ او، رسول و خاندان رسول خود را حفظ کن.
عدالت را با دست او آشکار ساز و او را نصرت عطا فرما و یارانش را یارى رسان و کسانى را که تنها و بى یاورش گذارند، تنها و بى یاور گذار و به دست او، جبّاران کفر پیشه را درهم شکن و کافران و منافقان و ملحدان را، هرچه باشند و هر کجا باشند، در شرق عالم و غرب آن، در خشکى ودر دریا، همگى را نابود کن.
و به وسیله او زمین را آکنده از عدل و داد گردان و دین پیامبرت ـ درود بر او و خاندانش ـ را رونق بخش و ما را بار خدایا! از یاران و مددکاران و پیروان و شیعیان او قرار ده و مرا زنده بدار تا ببینم که خاندان محمّد به آرمانها و آرزوهایشان رسیدهاند و دشمنان آنان به آن چه از آن مى ترسیدند، گرفتار آمده اند، آمین اى معبود راستین.
متن حدیث:
الإمام العسکریّ علیه السلام ـ فِی الصَّلاهِ عَلى وَلِیِّ الأَمرِ المُنتَظَرِ علیه السلام ـ : اللّهُمَّ صَلِّ عَلى وَلِیِّکَ وَ ابنِ أولِیائِکَ الَّذینَ فَرَضتَ طاعَتَهُم، وأوجَبتَ حَقَّهُم، وأذهَبتَ عَنهُمُ الرِّجسَ وطَهَّرتَهُم تَطهیرًا.
اللّهُمَّ انتَصِر بِهِ لِدینِکَ، وَانصُر بِهِ أولِیاءَکَ و أولِیاءَهُ و شیعَتَهُ و أنصارَهُ وَ اجعَلنا مِنهُم.
اللّهُمَّ أعِذهُ مِن شَرِّ کُلِّ باغٍ وطاغٍ و مِن شَرِّ جَمیعِ خَلقِکَ، وَاحفَظهُ مِن بَینِ یَدَیهِ ومِن خَلفِهِ وعَن یَمینِهِ وعَن شِمالِهِ، وَ احرُسهُ وامنَعهُ أن یوصَلَ إلَیهِ بِسوءٍ، وَاحفَظ فیهِ رَسولَکَ و آلَ رَسولِکَ،و أظهِر بِهِ العَدلَ وأیِّدهُ بِالنَّصرِ، وَانصُر ناصِریهِ، وَاخذُل خاذِلیهِ، وَاقصِم بِهِ جَبابِرَهَ الکَفَرَهِ، وَ اقتُل بِهِ الکُفّارَ وَالمُنافِقینَ وجَمیعَ المُلحِدینَ، حَیثُ کانوا وأینَ کانوا مِن مَشارِقِ الأَرضِ ومَغارِبِها وبَرِّها وبَحرِها ، وَاملَأ بِهِ الأَرضَ عَدلاً، وأظهِر بِهِ دینَ نَبِیِّکَ عَلَیهِ وآلِهِ السَّلامُ، وَاجعَلنِی اللّهُمَّ مِن أنصارِهِ وأعوانِهِ وأتباعِهِ وشیعَتِهِ، وأرِنی فی آلِ مُحَمَّدٍ ما یَأمُلونَ وفی عَدُوِّهِم مایَحذَرونَ، إلهَ الحَقِّ آمینَ.









