بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
به گزارش ” صبح رابر”محمد صالح صدقیان کارشناس ارشد مسایل غرب آسیا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ” بوتیا ” در خصوص تحولات یمن اظهار داشت: تصرف عدن توسط نیروهای مردمی نشان داد بمباران های رژیم سعودی نتوانسته است خللی در حرکت مردم یمن ایجاد کند.
وی با اعلام اینکه زمین و ابتکار عمل در دست نیروهای مردمی یمن است، تشریح کرد: عربستان نمی تواند نیروهای زمینی خود را وارد یمن کند چرا که نیروهای مردمی یمن به دلیل روحیه جهادی و دفاع از وطن خود ، قوی تر از ارتش سعودی هستند.
این کارشناس مسایل غرب آسیا تجاوز رژیم سعودی به یمن را یک بازی خطرناک برای کل منطقه خلیج فارس دانست و ابراز داشت: معادله یمن یک معادله چند مجهولی است و با دخالت نظامی کشورهای عربی اوضاع بسیار پیچیده تر از گذشته شده است.
وی با بیان اینکه در میان اعراب یمن به الحفر السعودیه مشهور است ، گفت: موقعیت یمن برای رژیم سعودی یک موقعیت سوق الجیشی است و تشکیل یک دولت مستقل در یمن برای کشورهای حاشیه خلیج فارس بسیار خطرناک است.
صدقیان با اشاره به حمایت آمریکا از رژیم سعودی ، تصریح کرد: سازمان ملل متحد مدتی ساکت می ماند تا عربستان به اهداف خود برسد و بعد از آن موضع گیری می کند.











