ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش ” صبح رابر“عوض حیدر پور شهر رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ناب نیوز ،با اشاره به نشست های گروه۱+۵ و تیم مذاکره کننده کشورمان در چندماه گذشته، گفت: یک سری اقدامات در نسشت های قبلی که در ژنو برگزار شد مورد توافق قرار گرفت که تا کنون از سوی کشورمان تحقق یافته است اما طرف غربی در این مورد درست به تعهداتش عمل نکرد.
وی با بیان اینکه در نشست لوزان یک سری موارد به عنوان راه حل مورد توافق طرفیت قرار گرفته است، افزود: باید توجه داشت که در نگارش متن توافق نامه نباید هیچ گونه ابهامی باشد که متاسفانه این موضوع در این بیانیه مشترک نظیر ژنو اتفاق افتاد و این امر در رسانه های خارجی بازتاب گسترده ای داشت.
حیدرپور گفت: تفاوت بیانیه ها در ۲ زبان فارسی و انگلیسی بسیار بزرگ است و تیم هسته ای باید هر چه سریعتر موضوع را تعیین تکلیف کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد:غربی ها علی رغم تعهداتشان تفسرهای گوناگونی از متن بیانیه مشترک می کنند که این موضوع باید توسط تیم هسته ای کشورمان برای مجلس و مردم کاملا شفاف شود تا ابهامات از بین برود.
حیدرپور تصریح کرد: تیم مذاکره کننده در زمینه پروتکل های الحاقی اعلام نظر کرد وحال پس از اعلام آن باید لایحه آماده کند و جهت تصویب به مجلس ارائه کند.
وی با تاکید براینکه پذیرش پروتکل الحاقی مشروط به نظر مجلس است، اظهار کرد : نمایندگان مجلس به هیچ عنوان اجازه نمی دهند توافقی بر خلاف خطوط قرمز مشخص شده از سوی رهبر انقلاب و منافع ملی انجام شود.
حیدرپور خاطرنشان کرد: صحبت های روز گذشته اوباما نشان داد که نمی توان به غربی ها اعتماد کرد و این موضوع در تفسیرهای وی از مذاکرات کاملا روشن بود.
انتهای پیام/









