وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش” صبح رابر” به نقل از “خانه خشتی”، حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی استاد حوزه و دانشگاه، در جمع طلاب و خانواده شهدای شهرستان رفسنجان با اشاره به یکی از اوصاف حضرت زهرا (س) که صدیقه می باشد؛ گفت: این صفت برای حضرت مریم (س) نیز بکار رفته است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی با بیان ۶ مورد صدق و راستی از زبان فیض کاشانی، اظهار داشت: صدق در عقیده یعنی اعتقادات انسان سالم باشد، صدق در عزم و اراده، صدق در عمل، صدق در عهد و پیمان، صدق در گفتار که اگر تمامی زندگی انسان آینه صداقت شود انسان صدیق می شود و صدق فی جمیع حالات می باشد.
وی یکی از حسن های طلبگی را یادگیری مطالب جدید در برهه زمان عنوان کرد و افزود: تقوا در طلبگی نقش بسزایی دارد.
استاد حوزه و دانشگاه ۳ علامت منافق را بدقولی، خیانت در امانت و دروغگویی دانست و یادآور شد: عیب منافق در این است که در صدقش عقیده ندارد.
وی با اشاره به نورانیت حضرت فاطمه (س) قبل از آفرینش، خاطر نشان کرد: حضرت زهرا (س) در تمامی زندگی خود صادق بود که با نام صدیقه کبری شناخته شده است.
حجت الاسلام رفیعی یکی از مهم ترین دلایل تشییع انسان ها را حضرت زهرا (س) دانست و گفت: حضرت فاطمه (س) نزدیک ترین شخص به پیامبر (ص) بود و این برای حقانیت مذهب ما کافی می باشد.









