پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

10:50:02 - دوشنبه 31 فروردین 1394
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
مضر بودن خوردن همزمان عسل و خربزه صحت ندارد
یک متخصص تغذیه گفت: مضر بودن خوردن همزمان عسل و خربزه درعلم ثابت نشده است اما این‌که در گذشته از خوردن این دو با هم پرهیز می‌شد شاید به دلیل قند بالای این دو خوراکی و مضر بودن قند بوده است.

به گزارش” صبح رابر” به نقل از  شبکه اطلاع رسانی راه دانا،خبرگزاری سینا نوشت ، دکتر نسرین عاقلی درباره خواص عسل گفت: عسل سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان فراوانی است و مقدارمصرف آن در فصول مختلف تفاوتی ندارد.

وی به خوردن عسل طبیعی تاکید کرد و گفت: عسلی که از شکر تهیه می‌شود برابر قند محسوب می‌شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به این‌که دیابتی‌ها باید در خوردن عسل مراقب باشند، خاطر نشان کرد: با وجود این‌که عسل محصولی طبیعی است اما این قشر از بیماران نباید در خوردن آن زیاده روی کنند برای مثال قندی که با چای مصرف می‌شود نیز طبیعی است اما در کارخانه فراوری شده است.

عاقلی درباره نقش عسل در درمان بیماری‌های ابراز داشت: عسل ممکن است به دلیل آنتی اکسیدان‌هایی که دارد برای سرماخورگی مناسب باشد.

وی درباره پرهیز از خوردن عسل و خربزه با یکدیگر و صحت علمی این موضوع گفت: چنین موضوعی در علم ثابت نشده است اما این‌که در گذشته از خوردن این دو با هم پرهیز می‌شد شاید به دلیل قند بالای این دو خوراکی و مضر بودن قند بوده است.

انتهای پیام/

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب