بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “ صبح رابر” به نقل از آزمان کرمان ،سید محمدصادق تقوی مسئول تشکل جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مورد شکل گیری طرح یک دانشجو ، یک پدر آسمانی گفت : این طرح به صورت خود جوش توسط بچه های هیئت خدام الشهدا دانشکده علوم پزشکی کلید خورد و هر دانشجو ی علوم پزشکی در کل استان می تواند یک ارتباط با یک شهید داشته باشد.
وی افزود: اینگونه بود که دوستان در هیئت خدام الشهدا تک تک شهدایی که درگلزار مسجد صاحب الزمان بودند قطعه و ردیف هر کدام ازشهدای کرمان را در آوردند .
تقوی همچنین در ارتباط با اهداف این طرح ابراز داشت : این طرح برای اینکه دانشجویان بتوانند ارتباط قلبی با شهیدی که برای آنها انتخاب شده پیدا کنند رزق وروزی شان را همیشه از آن شهید خواهند گرفت و در زندگی موفق خواهند شد تا آخر عمرشان با این شهید ارتباط داشته باشند و ما نیت کرده بودیم به اسم شهدا این حرکت انجام بشود و بتوانیم مجدداَ به نام شهدا این چنین حرکت هایی داشته باشیم.
مسئول تشکل جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: که در این مراسم ما اسامی شهدا را به همراه شماره و ردیفی که در گلزار شهدا می باشد را به صندلی دانشجویان حاضر در جلسه چسبانیده بودیم که ان شالله دانشجویان بتوانند با آن شهید ارتباط برقرار کنند و تا آخر عمر می توانید خادم آن شهید باشند و همچنین می توانید آثار آن شهید را برای سایت ارسال کرده و در قرعه کشی سفر کربلا شرکت داده می شوند. ایشان تاریخ بازگشایی سایت را در روز ۲۰ اردیبهشت اعلام کردند.











