وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
علیرضا منظری توکلی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با ” صبح رابر” در واکنش به اظهارات اخیر محسن رهامی، دزد خطاب کردن نمایندگان مجلس گفت: یکی از ویژگیهای افراد سیاسی باید اخلاق مداری باشد. مهمترین توصیه های اسلام به کلیه مؤمنین، پرهیز از تهمت و غیبت است.
وی ادامه داد : متاسفانه نزدیک انتخابات که می شود، بعضی افراد فراموش می کنند که مسلمانند؛ و باید اصولی را در اظهار نظرهای خودشان رعایت کنند؛ از جمله مهمترین این اصول، اصول اخلاقی است.
نماینده مردم شهرستانهای بافت ، رابر و ارزوئیه اضافه کرد : به نظر می رسد، بعضی از جریانهای سیاسی برایشان هدف و رسیدن به هدف وسیله را توجیه می کند، چون هدف این جریانات سیاسی به دست آوردن کرسی های مجلس است بنابراین از هیچ اظهار نظری فروگذارنمی کند؛ هر چند غیر اخلاقی باشد. و به وسایل و ابزارهایی مانند تهمت، غیبت و دروغ و افتراء متوسل می شوند .
این نماینده مجلس گفت: البته حرف ما هم همین است که، اگر کسی دزد باشد، مردم انتخابش نمی کنند و جایش مجلس نیست.
انتهای پیام /









