بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
10:42:59 - دوشنبه 23 شهریور 1394
حجت الاسلام پناهیان در مورد بیانات رهبری ددر مورد تهدید شورای نگهبان اظهار داشت: در گذشته عملکرد صحیح و درست شورای نگهبان به اثبات رسیده است و هر عنصر سیاسی که بخواهد این جایگاه را تضعیف کند بی بصیرتی خودش را نشان می دهد.
به گزارش ” صبح رابر”حجت الاسلام علی رضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه در خصوص سخنان رهبری در مورد شورای نگهبان در گفتوگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا گفت: در طول دهه های گذشته خیلی ها با تضعیف شورای نگهبان می خواستند مقاصد و اهداف خود را دنبال کنند که خوشبختانه هیچگاه موفق به این امر نشدند.
پناهیان ادامه داد: همیشه بعد از مدتی به اثبات رسیده که عملکرد شواری نگهبان صحیح و درست بوده است، اگر چه ممکن است در هر حرکت انسانی اشتباهاتی هم صورت بگیرد.
حجت الاسلام پناهیان در پایان گفت: در کلیت، جهت گیری و اساس شورای نگهبان یک امر لازمی است و هر عنصر سیاسی که بخواهد این جایگاه را تضعیف کند یقینا بی بصیرتی خودش را نشان می دهد.
انتهای پیام/











