آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چندی پیش هاشمی رفسنجانی در گفت و گو با هفته نامه معلوم الحال طلوع صبح در ادعایی عجیب با توهین به روستاییان کشور گفته بود که برخی که دیروز در کوچه روستایشان میگشتند، امروز انقلابی شدهاند.
این توهین مستقیم به روستائیان با اعتراضات گسترده مردم عادی و مسئولین کشوری در جای جای کشور همراه شد؛ به طوری که با توجه به اینکه قسمت اعظمی از جمعیت ایران را روستائیان تشکیل می دهند موج بزرگ حمایت از روستائیان رد کشور به راه افتاد.
در همین راستا کمپین بزرگی در حمایت از روستائیان به راه افتاد که در این کمپین از هاشمی خواسته شد با توجه به اینکه یک روستایی است از مردم عذرخواهی کرده و قبول کند که خود او هم زاده روستاست.
اگرچه این اتفاق حدود دو ماه گذشته رخ داد اما بالاخره امروز با گذشت حدود ۴۵ روز از آن مصاحبه جنجالی هاشمی، پذیرفت که یک روستایی است و به عبارتی به کمپین من یک روستایی ام پیوست.
هاشمی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه آزاد گفت: بنده خود را یک فرد معمولی و یک انسان روستایی که در روستا بزرگ شده و به شهر آمده و درس خوانده و در کارهای سیاسی اجتماعی کار کرده و در مسئولیتها خدمت و خطا کرده است، میدانم و شما نسبت به بنده لطف دارید.


انتهای پیام/






