بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر“؛ حسینعلی دانش اقتصاددان و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با بیان اینکه دولت بعد دو سال نتوانسته سیاست ابلاغی اقتصاد مقاومتی را اجرا کند اظهار داشت: دولت تدبیر و امید در ابتدای فعالیت خود وعده های بزرگ رونق در اقتصاد را می داد اما با گذشت زمان همین دولت به بهانه تحریم و کارهای غلط دولت قبل، از زیر بار مسؤولیت خود شانه خالی می کرد و این در حالی بود که به عملیاتی ساختن اقتصاد مقاومتی که در واقع کذب بود، افتخار می کرد.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی، موتور چرخنده اقتصادی کشور است و به برنامه ریزی خاص نیاز مبرم دارد و دولت در انسجام تشکلات و گزارشات آماری با عنوان اقتصاد مقاومتی موثر بوده است ولی نتوانسته نقش لازم و اساسی مربوطه را ایفا کند.
دانش خاطر نشان کرد: دولت با وابستگی به غرب، روح اقتصاد مقاومتی را میخشکاند، سفرهای به ظاهر اقتصادی،امیدواری دولت به غربیها را برای مردم بیشتر روشن میسازد.
وی افزود: دولت باید از ارزشها تبعیت نماید و اصول را زیر پا نگذارد و علاوه بر افکار،اراده عزم جدی برای عملیاتی نمودن اقتصاد مقاومتی داشته باشد.









