وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ سردار محمد رضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا، با اشاره به حقوق های نجومی برخی مدیران گفت: رو شدن پشت پرده پرداخت های نجومی به برخی مدیران در اصل امداد غیبی بود که اتفاقات شومی را در لایه های پنهان فعالیت برخی مدیران روشن کرد.
سردار نقدی با اشاره به موضع صریح رهبری در خصوص پیگیری حقوق های نجومی گفت: دولت باید در برخورد با این موضوع خیلی جدی تر عمل کند و تنها عزل و برکناری تعداًدی مدیر و صدور بیانیه کافی نیست و هرگز نظام اسلامی اینگونه رفتارهای دور از شأن انقلاب را نمی پذیرد.
سردار نقدی دستبرد به بیت المال را نوعی خیانت به مردم عنوان کرد و گفت: همانطور که داعش با یورش به سرزمین های مردم مسلمان جان و نوامیس آن ها را غارت می کند، کسانی که به بیت مال یورش می کنند و حق مردم را بدون کوچک ترین ملاحظه ای می بلعند کمتر از داعش نیستند.
انتهای پیام/









