وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر“؛ همزمان با شهادت امام جعفر صادق (علیه السلام)، پنجمین برگ زرین یادواره سرداران و ۷۲ شهید پایگاه مقاومت حضرت ابوالفضل (علیه السلام ) رقم خورد.
مردم و مسئولین همه آمده بودند تا بار دیگر یاد و خاطره سرداران و ۷۲ شهید خونین را پاس بدارند و با ارج نهادن به شهدا و راه شهداء ساعتی رزق های شهدایی از وادی توسل گیرند و به فکر فرو رفته و بر عشقی که شهدا نثار اسلام کردند گاه اشک ریختند و در مکتب جعفری که بر گرفته از سیره مبارک امام جعفر صادق (علیه السلام) هر پیامش سراسر درس و الهام بود.
برنامه های این مراسم معنوی با آیتمهای مختلفی همراه بود که توانست اقشار مختلف را دور هم جمع کند؛ کسانی که طعم آن روزها را چشیدند تا جوانانی که قرار است روزی ادامه دهنده راه آنان باشندهر کدام به تماشای رسالت ایثار وعشق نشستند.
از محوطه سازی فضای داخل و بیرون محل برگزاری یادواره با تصاویر شهداء و برگزاری مسابقه نقاشی برای کوکان، نمایشگاه آثار شهداء که با مشارکت خانواده های شهداء و پایگاه مقاومت حضرت ابوالفضل (علیه السلام ) برگزار شد و از سویی دیگر برگزاری کلیپ خانواده های شهداء و خاطره گویی و روایتگری حاج یوسف میرشکاری، هر کدام توانست به نحوی بیانگر آن واقعه عظیم جهاد و شهادت باشد.
انتهای پیام /










































































