بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
به گزارش”صبح رابر“؛ به نقل از “شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان“؛ دوروز گذشته با حضور جمعی از خبرنگاران و مسئولین استان کرمان درجلسه ای شکل گیری کارناوال سلامت در کرمان مطرح شد .
هدف از این کارناوال به ظاهر ارتقاء فرهنگ در خصوص موضوعات خاصی است اما کم کم گویا فرهنگ ما هم به تقلید از غرب دچار شده است نمیدانم چرا مسئولین ما با چنگ زدن به فرهنگ غرب گرایانه به دنبال ارتقاء فرهنگ اصیل ایرانی هستند، فرهنگی که در میان رنگ و لعاب های غربی گم شده است.
بر اساس شنیده ها از افراد حاضر در جلسه اعضای کارناوال ملی سلامت با ۸ عضو شامل بازیگران، مدیر، کارگردان و سایر عوامل قرار است که مسیر کرمان تا تهران را رکاب بزنند از این تعداد ۳ نفر زن و ۵ نفر از آن ها آقایون هستند که این اختلاط مرد و زن در این کارناوال خود به نوعی اقدامی ضد فرهنگی است.
چگونه این کارناوال مختلط به اسم فرهنگ خود حامل یک ضد فرهنگ بزرگ است؟ چگونه است که این کارناوال از شهری می خواهد عبور کند که نماد مذهب و روحانیت و تقدس است؟
مسلم است که هیچکس آن هم ایرانیان اصیل که فرهنگشان بسیار غنی تر از غرب است مخالف هنر نیستند اما هنری که با ارزش های اسلامی و دینی ما تعارض داشته باشد هنر نیست بلکه نمایشی است برای تبلیغ غرب.
این کارناوال گویا با تمام توان به دنبال حذف فرهنگ اصیل ایرانی است که به این کارناوال دو ایراد بزرگ وارد است، در ابتدا اینکه این حرکت تنها حرکتی در جهت قبح شکنی برای دوچرخه سواری رسمی زنان ودختران ایرانی و نوعی الگو سازی برای ترویج این فرهنگ غلط غربی است، نگاه کالایی به زن برای رشد یک کارناوال سلامتی ارزش گذاری به زنان کم میشود.
دومین مورد اختلاط بین زنان و مردان دراین کارناوال است که قبح شکنی دیگری را رقم می زند درست زمانی که مراجع به این اختلاط اعتراض رسمی داشته و انتقادی صریح از مراجع فرهنگی در خصوص این اختلاط ها دارند انوقت یک کارناوال سلامت راه می افتد با دوچرخه و خانم هایی که سعی می کنند دراین کارناوال ناخودآگاه فرهنگی غربی را برای مردم ایران الگو سازی کند.
یادش بخیر زمانی که برای اولین بار در ایران می خواستند بر اسب سوار شوند یا زنان عشایرمان می خواستند بر روی قاطر و استر سوار شوند نیم ور با دامن های بلند وبزرگ می نشستند و اینکه از نشستن بر روی اسب احساس شرم در برابر مردان میکردند.
اما این تغییر فرهنگ با این سرعت از کجا می آید؟که زنان با لباس های کوتاه و نامتعارف بروی دوچرخه ها و موتور هایی سوار می شوند که گویی ارزش دوچرخه و موتور از زنان بیشتر است ای کاش مسئولین از این نوع نگرش دست بر داشته و زنان را مورد استفاده ابزاری قرار نمی دادند .
انتهای پیام/









