بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر“؛ سرهنگ نبی الله میرافضلی نژاد گفت: در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی، ماموران این فرماندهی هنگام کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ مشکوک شدند.
وی افزود: این خودرو که حامل ۱۱ افغانی غیر مجار و فاقد مجوز تردد بود ، در عملیات پلیس متوقف و سرنشینان آن دستگیر شدند.
وی خاطر نشان کرد : پس از اجرای این عملیات، راننده خودرو به منظور فرار از قانون و رفع توقیف خودروی خود ، ۱۵ میلیون ریال به عنوان رشوه به تیم پلیس داد که ماموران وظیفه شناس با صحت عمل خود، ضمن رد رشوه با هماهنگی لازم با سلسله مراتب خود ، بلافاصله وجه موصوف را صورتجلسه و ضمیمه پرونده کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان رابر با بیان این که متهم با تشکیل پرونده و صورتجلسه پیشنهاد رشوه، به مقام قضائی معرفی شد، گفت:قاچاق انسان و یا سوار نمودن اتباع خارجی غیر مجاز برابر قانون دارای مجازات بوده و خودروی بکارگیری شده نیزمدت ۶ماه توقیف می شود.
انتهای پیام/
منبع :باشگاه خبرنگاران









