آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از میزان، جانشین پلیس راهور ناجا گفت: تا روز گذشته ۱۴۵ نفر در جاده های کشور به علت تصادفات جان خود را در صحنه حادثه از دست داده اند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در ۲۹ اسفند و اول فروردین تردد بیشتر از حد انتظار بوده، بیان داشت: آرامش و امنیت راه ها تنها با مشارکت مردم ممکن خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در بسیاری از راه های کوهستانی شمال و شمال غرب کشور شاهد بارش برف هستیم، خاطرنشان کرد: صبر و حوصله در سفر، بسیاری از خطرات را کاهش خواهد داد.
جانشین پلیس راهور ناجا با بیان اینکه بی احتیاطی و عدم توجه به جلو کشته شدن ۱۴۵ نفر و مجروح شدن دو هزار و ۹۵۰ نفر در روزهای گذشته را در پی داشته است، اظهار داشت: این آمار زنگ خطر را برای جامعه به صدا درآورده است.
سردار موسی امیری با اشاره به اینکه استان گیلان جزو استان های قرمز کشور در زمینه تصادف موتورسیکلت است، تصریح کرد: روش های بازدارنده در این خصوص کافی نیستند و باید روش آموزش و فرهنگسازی را در پیش گرفت.
جانشین پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه حجم سفرهای نوروزی در روزهای گذشته از همیشه بیشتر بوده است، خاطرنشان کرد: از شروع تعطیلات تا امروز در استان گیلان شاهد گره ترافیکی خاصی نبوده ایم.
این مقام ارشد انتظامی تلاش شبانه روزی مأموران پلیس راهور را عامل برقراری ثبات در راه ها دانست و تاکید کرد: با همین مدیریت و همین مجاهدت، نوروز کم حادثه ای را پشت سر خواهیم گذاشت.






