بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از میزان، جانشین پلیس راهور ناجا گفت: تا روز گذشته ۱۴۵ نفر در جاده های کشور به علت تصادفات جان خود را در صحنه حادثه از دست داده اند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در ۲۹ اسفند و اول فروردین تردد بیشتر از حد انتظار بوده، بیان داشت: آرامش و امنیت راه ها تنها با مشارکت مردم ممکن خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در بسیاری از راه های کوهستانی شمال و شمال غرب کشور شاهد بارش برف هستیم، خاطرنشان کرد: صبر و حوصله در سفر، بسیاری از خطرات را کاهش خواهد داد.
جانشین پلیس راهور ناجا با بیان اینکه بی احتیاطی و عدم توجه به جلو کشته شدن ۱۴۵ نفر و مجروح شدن دو هزار و ۹۵۰ نفر در روزهای گذشته را در پی داشته است، اظهار داشت: این آمار زنگ خطر را برای جامعه به صدا درآورده است.
سردار موسی امیری با اشاره به اینکه استان گیلان جزو استان های قرمز کشور در زمینه تصادف موتورسیکلت است، تصریح کرد: روش های بازدارنده در این خصوص کافی نیستند و باید روش آموزش و فرهنگسازی را در پیش گرفت.
جانشین پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه حجم سفرهای نوروزی در روزهای گذشته از همیشه بیشتر بوده است، خاطرنشان کرد: از شروع تعطیلات تا امروز در استان گیلان شاهد گره ترافیکی خاصی نبوده ایم.
این مقام ارشد انتظامی تلاش شبانه روزی مأموران پلیس راهور را عامل برقراری ثبات در راه ها دانست و تاکید کرد: با همین مدیریت و همین مجاهدت، نوروز کم حادثه ای را پشت سر خواهیم گذاشت.











