رابر در سوگ علمدارکربلا
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
به گزارش “صبح رابر“؛ به نقل از خبرگزاری فارس، سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، شب گذشته طی سخنانی در مراسم افطاری میزبان جمعی از خانواده شهدا اظهار داشت: ایران مرکز ثقل امنیت کشورهای منطقه است و همه می دانند امنیت امروز ما مدیون خون شهدا است.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا ایجاد شد و استمرار پیدا کرد، افزود: به فضل خداوند و با ایثار مجاهدانی که به خدا ایمان دارند انقلاب زنده است به راه خود ادامه خواهد داد.
سردار غیب پرور با اشاره به حوادث تروریستی چند روز قبل در تهران گفت: ایران اسلامی چنان قدرتمند است که این حرکت های کور تروریستی که مردم بی گناه را هدف کینه و نفرت خود قرار می دهند، هیچ تاثیری بر اراده مردم ایران در استمرار انقلاب اسلامی و پیشرفت کشور ندارد.
وی با اشاره به تحلیل هایی که حتی دشمنان جمهوری اسلامی در این خصوص دارند گفت: این حرکت ددمنشانه چنان مفتضح بود که حتی حامیان این تروریست ها نیز به شکست آن اعتراف کردند و گفتند که این حرکت تروریستی، درستی حضور رزمندگان ایرانی را در سوریه اثبات کرد.
سردار غیب پرور با اشاره به شهادت جمعی از هم وطنان مسلمان و روزه دار در این جنایت گفت: دل ما داغدار از دست دادن این عزیزان است اما همگان دیدند که استحکام مجدد نظام اسلامی بار دیگر بر جهانیان ثابت شد و مردم ما متحدتر شدند.
انتهای پیام/









