بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
21:02:15 - جمعه 7 اردیبهشت 1397
به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان،سومین همایش پیاده روی خانوادگی از مقابل گلزار شهدای گمنام تا امامزاده سید محمد رضا ابوطالب هنزا برگزار شد.
به گزارش “صبح رابر”؛ به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان، سومین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی امروز جمعه با حضور امام جمعه هنزاء، رئیس اداره ورزش و حوانان شهرستان رابر و جمعی از مسئولان محلی و خانواده های شهر هنزا،از مزار شهدای گمنام به سمت امامزاده سید محمد رضاابو طالب (ع) برگزار شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان رابر هدف از برگزاری این همایش را ترویج فرهنگ ورزش و گذراندن یک روز خوب با ورزش برای تقویت سلامتی مردم دانست و گفت: ترویج ورزشهای همگانی موجب افزایش نشاط و شادابی جامعه می شود.
شایان ذکر است؛ در این همایش به قید قرعه به شرکت کننده جوایز نفیسی از جمله دوچرخه، هزینه سفر مشهد مقدس و لوازم ورزشی اهدا شد.
انتهای پیام


















