آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر“؛جشن بزرگ قرآنی ” قُل هو الله”” که همه ساله در پایان ماه مبارک رمضان برگزار می شود، ماه رمضان به پایان رسید و دلتنگی هایش ماند. امسال نیز جشن بزرگ قُل هو الله” به مناسبت وداع با ماه ضیافت الهی در حسینیه جامع رابر با همدلی و مشارکت اعضاء شورای عالی قرآن و مسئولان جلسه قرائت قرآن شهرستان وجمعی از بانوان به منظور ارج نهادن به عظمت قرآن کریم با برنامه های فرهنگی سخنرانی امام جمعه رابر و قرعه کشی سفر زیارتی مشهد برگزارشد.
حجت الاسلام سلیمانی در این جلسه نورانی، انتقال فرهنگ قرآنی را به نسل جوان، نوجوان و نونهالان در جامعه ضروری خواند و گفت: سواد قرآنی ماحصل این محافل باید باشد.
این کارشناس مذهبی در این مجموعه قرآنی بر لزوم تربیت مربی، فرهنگ سواد قرآنی، تفاسیر قرآن و حدیث خوانی تأکید کرد و افزود: دشمن امروزی به دنبال تخریب مقدسات ماست.






























































سلام وبسایت خیلی خوبی دارید.موفق باشید.