بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
با گزارش صبح رابر، همزمان با سراسر کشور تجمع یوم الله ۱۳آبان در هنزا با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن شمس الدینی با گرامیداشت ۱۳آبان ماه گفت : در سیزدهم آبان ماه سه رویداد متفاوت اتفاق افتاد اما دارای یک هویت مشترک بودند آن هم مبارزه با استکبار و ایادی آن،لذا امروزرا روزملی مبارزه با استکبار جهانی نامیده اند.
وی افزود : همانگونه که پیغمبر هجرتی داشت و بعد از مدتی مکه را فتح کرد حضرت امام راحل هم از سال ۴۲ هجرتش شروع شد با برخوردی که رژیم پهلوی به او کرد و تبعید او به ترکیه بعدعراق و فرانسه ونهایتا بعد از ۱۴ سال در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ وارد ایران اسلامی شد.

حجتالاسلام شمس الدینی اظهار کرد : دلیل تبعید امام درسال ۴۳ اعتراض درمقابل رژیم پهلوی وروشنگری از جمله تصویب لایحه کاپیتولاسیون توسط مجلس شورای ملی بود که این لایحه اوج ذلت برای مردم ایران بود.
وی افزود : به برکت انقلاب اسلامی مردم عزت مند شدند و مستقل و نمی خواهند آقای بالای سر داشته باشند آمریکایی که قصد دزدیدن نفتکش ایرانی را داشت تسلیم ایران اسلامی شد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر گفت: امروز وظیفه دانش آموزان و دانشجویان ادامه دادن راه همان شهدای سیزدهم آبان ماه سال ۱۳۵۷ است که در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند اینکه خوب درس بخوانند از لحاظ اعتقادی قوی بشوند و خدمت صادقانه به کشورشان داشته باشند.
انتهای پیام/









