بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ به نقل از روابط عمومی ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، حسین ساجدی گفت: در یکماه اخیر با احداث ۱۲ سایت جدید و ارتقاء ۷ سایت در روستاهای شهرستانهای بم، شهربابک، فاریاب، جیرفت، عنبرآباد، کرمان، کوهبنان، منوجان، نرماشیر، رفسنجان، انار، بافت، سیرجان و فهرج به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند.
ساجدی باتوجه به شتاببخشی روند اجرای شبکه ملی اطلاعات و توسعه زیرساختهای ارتباطی پایدار، پرسرعت و امن در مناطق روستایی اظهارکرد: در ۴۳ روستای شهرستانهای کرمان جمعاً ۴ هزار و ۹۷۴ خانوار و پوشش جمعیتی ۱۶ هزار و ۱۸۶ نفر با اعتباری بالغ بر ۸۶۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری با کیفیت مناسب به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
وی در ادامه افزود: در همین راستا با راه اندازی ۹ سایت جدید ایرانسل مجهز به تکنولوژی نسل دوم، سوم، چهارم و ۱۰سایت همراه اول جدید و ارتقاء به تکنولوژی نسل چهارم به اینترنت پرسرعت و خدمات منحصر به فرد آن برخوردار شدند.
انتهای خبر/











