پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ محمدعلی طالبی استاندار کرمان بعدازظهر جمعه ۱۴ دی به همراه نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی، معاون اقتصادی استاندار، فرماندار رابر، مدیرعامل آب منطقهای استان و جمعی از مسئولین از سد شهیدان امیر تیموری رابر بازدید کرد.
در این بازدید ضمن بررسی وضعیت این سد، مباحث مختلفی همچون تأمین اعتبار جهت تملک دریاچه سد، احداث جاده جایگزین، احداث پل مسیر رابر – جیرفت و تکمیل ساختمانهای اداری سد بحث و گفتگو شد.
در ادامه استاندار کرمان از پروژه احداث پل جاده جایگزین بالادست سد شهیدان امیر تیموری بازدید کرد.
گفتنی است، این پل دارای ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و طبق پیشبینی تا شهریور سال آینده به بهرهبرداری میرسد و برای تکمیل آن نیازمند ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.
استاندار کرمان در ادامه با حضور در مجتمع ادارات شهرستان رابر از بخشهای مختلف این پروژه بازدید کرد و در جریان مسائل مختلف آن قرار گرفت.
گفتنی است، مجتمع اداری شهرستان رابر دارای ۱۱ هزار مترمربع مساحت در شش فاز تعریف شده که فاز اول آن دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و برای تکمیل آن نیازمند یازده و نیم میلیارد تومان اعتبار است و سایز فازهای آن دارای ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.
همچنین استاندار کرمان با حضور در روستای قنات ملک در مراسم سالگرد سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی که با حضور اقشار مختلف برگزار شد، شرکت کرد.
انتهای خبر/






